AalstAalst Ma - Do 9u-12u en 13u-19u Vr 9u-12u en 13u-17u +32 472 40 57 92

Over ons

Het kantoor

Wat?

Acconfisc is gelegen in Nieuwerkerken (Aalst) en bestaat uitsluitend uit zaakvoerder Dimitri Lauwers.

Hij behandelt ieder dossier van A tot Z waardoor u als klant steeds een vaste contactpersoon hebt waarbij u terecht kan met alle vragen over jouw onderneming. Acconfisc legt de nadruk op persoonlijk contact, klantvriendelijkheid, professionele service en betaalbaarheid naar klanten toe.

Wie?

We begeleiden nu reeds verscheidene ondernemingen in diverse sectoren en dit zowel regionaal als daarbuiten. Klanten die iets verder af wonen, wordt ook op vraag van de klant ter plaatse gegaan voor besprekingen, zodat de klant zichzelf niet hoeft te verplaatsen en zo bieden wij een persoonlijke service aan.

Hoe?

Er wordt steeds een vooraf afgesproken kwartaalforfait vastgelegd waarin de volledige dienstverlening vervat zit. Door te werken met een forfaitair kwartaaltarief zijn wij ervan overtuigd dat onze klant zich niet afgeschrikt voelt om ons meermaals te contacteren voor verscheidene vragen en weet iedereen perfect welke kosten er samenhangen met de boekhouding.

Het verlenen van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening is een topprioriteit van ons kantoor en het is onze betrachting om uw dossier op een optimale wijze te begeleiden.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

We zijn ervan overtuigd dat het niet evident is om als startende zelfstandige een weg te banen tussen alle regels en verplichtingen en bieden daarom steeds een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek aan. Voor de gevestigde ondernemingen kunnen wij een meerwaarde bieden die wij graag toelichten met een gesprek.